Het merk: "Ragnor"

Het merk Ragnor is een A-merk wat staat voor hoge kwaliteit gereedschappen. Uitstekende kwaliteit gereedschap staat bij ons hoog in het vaandel, en de gereedschappen van Ragnor zorgen voor deze aanvulling. U weet dat u goed spul in huis haalt, als u voor Ragnor kiest. De hoge kwaliteit van Ragnor staat garant voor een lange levensduur en daarom geven wij op alle Ragnor producten minimaal 5 jaar tot op sommige producten levenslange garantie.

Ragnor gereedschap wordt door veel professionals binnen de bouwsector gebruikt, maar is ook vaak terug te vinden in de auto- en luchtvaartindustrie. Het gereedschap van Ragnor heeft een lange duurzaamheid en staat bekend om een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u graag nog jaren aan de slag kunnen met uw gereedschap? Kies dan voor het gereedschap van Ragnor.

Het assortiment Ragnor gereedschappen bestaat uit: gereedschapsmodules, schroevendraaiers, gereedschapskisten, gereedschapswagens, gereedschapskoffers en uitgebreide gereedschapsmodules! U zou het moeten voelen en gebruiken om het te ervaren!

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »